Nyheder

Kunstnere fra Åbne Døre udstillede i Lyngby Nordre Mølle i august 2020

 

10 medlemmer af Åbne Døre har for tredje år i træk udstillet i den gamle mølle. På trods af både Coved-19 og hedebølge, havde vi et fint besøgstal, ca. halvt så mange gæster besøgte udstillingen i forhold til de tidligere år. Gruppen modtog midler fra Danske Bank i Lyngbys fond. Dette gjorde det muligt, som noget nyt, at skabe to fælles installationer, et kunstværk i form af en ”lysekrone” og en videofilm bestående af 10 klip, ét for hver af de deltagende kunstnere. Det var en sjov proces, og vi fik meget positiv respons fra vores besøgende. Det var samtidig en god mulighed for at lære hinanden bedre at kende i en fælles kreativ proces. Videofilmene, ligger på Youtube, og du kan følge linkene herunder, for at se de enkelte kunstneres videopræsentationer. Kroneinstallationen har fået et fortsat liv og kan opleves på 1. sal i Frivilligcentret på Rustenborgvej. Borgmester Sofia Osmani holdt åbningstalen, en flot tilkendegivelse af kommunens positive syn på samarbejdet mellem kommunen og Åbne Døre i Lyngby Taarbæk. Hvis du var en af dem der ikke nåede at besøge udstillingen, kan du følge linket her, for at se en rundtur på udstillingen. Link til rundtur på udstillingen

https://youtu.be/eM9RC2W0F2g

Vi har allerede nu reserveret datoerne for næste års udstilling. Det bliver i tidsrummet den 5-19. august 2021.

Tidligere artikler

Vi siger tusinde tak til Dansk Bank i Lyngbys fond for støtte til Åbne Døres udstilling i Nordre Mølle i Lyngby til August 2020


10 Kunstnere fra Åbne Døre i Lyngby-Taarbæk udstiller 6. – 20. august i Nordre Mølle i Lyngby (se invitation til fernisering og udstillingens åbningstider nedenfor)

Vor kunstner Charlotte Farup Ohrt har GRAND OPENING af sit nye galleri:

Kunsthuset Farup Ohrt, Ulrikkenborg Allé 46, 2800 Kongens Lyngby lørdag den 25. januar kl.13-16 – alle er velkomne!

Det bliver et galleri med skiftende udstillinger med spændende kunstnere, art talks, foredrag og i kælderen afholder hun løbende malekurser og workshops.

‘Det er en gammel drøm, der nu går i opfyldelse; at åbne mit eget galleri, hvor jeg kan udstille egne værker, men også promovere andre kunstnere, der fortjener et publikum’.

Åbningstider:

Tirsdag: 9-21

Torsdag: 9-16

Fredag: 10-18

Lør. – Søndag: 10-15

Lyngby-Taarbæk kommune har indgået en aftale 3 årig aftale med Åbne Døre i Lyngby-Taarbæk om støtte til kunstnersammenslutningens markedsføringens aktiviteter:

På billedet ses fra venstre: Jeppe Bjørn (Lyngby Bibliotek), Claus Rasmussen (Åbne Døre) og Stine Lund (Lyngby-Taarbæk kommune)

Lyngby-Taarbæk kommune valgte et billede af Åbne Døre kunstner Inge Lyshøj Christensen

– i forbindelse med prisoverrækkelsen af årets virksomhed 2019 i Lyngby-Taarbæk – Body Shop i Lyngby Storcenter

August 2019

September 2018

August 2018

Marts 2018

Opråb til kunstnere
Selvom vi allerede er over 28 aktive medlemmer i foreningen, så er der stadig plads til flere, der vil være med til at synliggøre deres kunst og kunstlivet i kommunen.

Der er så mange dygtige kunstnere i denne kommune og vi vil gerne have endnu flere spændende kunstnere med i vores forening. Så er man interesseret i at høre mere om os og om vores kunstprojekt, så er man velkommen til at kontakte os.
(se under “Foreningen” – “Bliv medlem”)