Nyheder

10 Kunstnere fra Åbne Døre i Lyngby-Taarbæk udstiller 6. – 20. august i Nordre Mølle i Lyngby (se invitation til fernisering og udstillingens åbningstider nedenfor)

Tidligere artikler

Vor kunstner Charlotte Farup Ohrt har GRAND OPENING af sit nye galleri, Kunsthuset Farup Ohrt, Ulrikkenborg Allé 46, 2800 Kongens Lyngby lørdag den 25. januar kl.13-16 – alle er velkomne!

Det bliver et galleri med skiftende udstillinger med spændende kunstnere, art talks, foredrag og i kælderen afholder hun løbende malekurser og workshops.

‘Det er en gammel drøm, der nu går i opfyldelse; at åbne mit eget galleri, hvor jeg kan udstille egne værker, men også promovere andre kunstnere, der fortjener et publikum’.

Åbningstider:

Tirsdag: 9-21

Torsdag: 9-16

Fredag: 10-18

Lør. – Søndag: 10-15

Lyngby-Taarbæk kommune har indgået en aftale 3 årig aftale med Åbne Døre i Lyngby-Taarbæk om støtte til kunstnersammenslutningens markedsføringens aktiviteter:

På billedet ses fra venstre: Jeppe Bjørn (Lyngby Bibliotek), Claus Rasmussen (Åbne Døre) og Stine Lund (Lyngby-Taarbæk kommune)

[/fusion_text]

Lyngby-Taarbæk kommune valgte et billede af Åbne Døre kunstner Inge Lyshøj Christensen – i forbindelse med prisoverrækkelsen af årets virksomhed 2019 i Lyngby-Taarbæk – Body Shop i Lyngby Storcenter

[/title]

[/one_full]

Marts 2018

Opråb til kunstnere
Selvom der allerede er over 30 aktive medlemmer i foreningen, så er der stadig plads til flere, der vil være med til at synliggøre deres kunst og kunstlivet i kommunen.

Der er så mange dygtige kunstnere i denne kommune og vi vil gerne have endnu flere spændende kunstnere med i vores forening. Så er man interesseret i at høre mere om os og om vores kunstprojekt, så er man velkommen til at kontakte os.
(se under “Foreningen” – “Bliv medlem”)

[/fullwidth]