Medlemskab

Foreningen består af kunstnere og kunsthåndværkere, der arbejder seriøst og motiveret med at udforske og udvikle eget udtryk, har udstillingserfaringer og ønsker at åbne deres døre og aktivt byde gæster inden for i udstillingsperioden, hvortil de skal kunne fremvise et rimeligt udvalg af egen kunst.

Nye medlemmer kan søge optagelse i foreningen, såfremt man:

• har egentligt værksted eller bolig som base for kunstnerisk aktivitet.Værksted eller bolig skal ligge i Lyngby-Taarbæk kommune.
  • gør sig bekendt med og opfylder foreningens vedtægter.
  • udfylder foreningens standard-optagelsesformular.
  • fremsender skriftlig ansøgning vedlagt beskrivelse af kunstnerisk virke og foto af værk til den fælles brochure og hjemmeside.

Hvis du som kunstner er interesseret i at søge optagelse i vores forening, så henvend dig til Claus Steen Rasmussen info@metalkunst.com  Tel.6161 1852  eller Folmer Kristensen fk.kristensen@gmail.com Tel. 2183 0906